אתר בני יהודה | 08/03/2018
קפטן בני יהודה ת"א מספר על ההכנות למשחק מול נתניה ולפלייאוף העליון: "העונה שלנו ממש לא הסתיימה, יש לנו את המטרות שלנו ואנחנו רוצים להשיג כמה שיותר נקודות". על האופי של הקבוצה אומר איציק: "גם במשחקים פחות טובים אנחנו לא מפסיקים להילחם. זו בני יהודה שאנחנו רוצים להיות"
עזוז מודה לקהל. "אנחנו עם הפנים קדימה" (צילום: אלוני מור)
- היי איציק, בשבת מחכה לקבוצה משחק על 6 נקודות מול מכבי נתניה
"כן. משחק חשוב מאוד להמשך הדרך, לקראת המשחקים בפליאוף. העונה שלנו ממש לא הסתיימה, יש לנו את המטרות שלנו ואנחנו רוצים להשיג כמה שיותר נקודות עד לסיום העונה. אני מאמין שיהיה משחק טוב בין שתיים מהקבוצות המפתיעות של העונה. כרגע הפער מהמקום הרביעי קצת גדול, אבל ניצחון בשבת יכול להחזיר אותנו לתמונה".
- כמה אתם מאוכזבים מאיבוד הנקודות במפגש מול סכנין?
"אני חושב שהגענו למספיק מצבים בשביל לנצח את המשחק. אני ממש לא מתכוון להתייחס לשיפוט במשחק הזה, כי שיחקנו מספיק טוב בשביל לנצח את המשחק. כמובן שאנחנו מאוכזבים, אבל אנחנו כבר עם הפנים קדימה למשחק מול נתניה בשבת".
- בשני המחזורים האחרונים שוב הובקעו שערים בדקות האחרונות. זה כבר נהיה סימן היכר של הקבוצה העונה...
"כן, אני חושב שזה אחד המאפיינים הכי בולטים שלנו העונה. אנחנו קבוצה שנלחמת, משחקת ומאמינה בעצמה עד השריקה האחרונה. גם במשחקים פחות טובים אנחנו לא מפסיקים להילחם. זו בני יהודה שאנחנו רוצים להיות".
- אתם פוגשים בשבת שניים מהשחקנים הכי טובים בליגה. איך נערכים לדיא סבע וערן לוי?
"אין הכנות מיוחדות בצורה יוצאת דופן. כמובן שנצטרך להתייחס אליהם, אבל אנחנו קבוצה מספיק חזקה וטובה בשביל לעצור גם אותם".