אתר בני יהודה | 18/12/2019
יוסי אבוקסיס לקראת המשחק מול חדרה: "מצפה לנו משוכה קשה. חדרה מגיעה אחרי ניצחון ואנחנו אחרי הפסדים", אבל גם מזכיר "בעונה שעברה היינו כפסע מלעוף מהגביע ובסוף לקחנו אותו". על התקופה הנוכחית של הקבוצה אומר המאמן: "אי אפשר אחרי שני משחקים לצאת מפרופורציות. גם לפני חודש היתה לנו תקופה לא טובה ויצאנו ממנה"
בני יהודה תל אביב מתחילה מחר את המסע לגביע 2020, במשחק ביתי מול הפועל חדרה (20:00, איצטדיון בלומפילד). שוחחנו עם המאמן יוסי אבוקסיס, שפותח בהתייחסות למצב של הקבוצה בזמן האחרון: "אנחנו צריכים לבוא ולשחק טוב יותר. הגנה יותר טובה והתקפה יותר טובה. בשניהם לא היה טוב בשני המשחקים האחרונים. מצד שני, אי אפשר אחרי שני משחקים לצאת מפרופורציות ולקחת את זה למקומות יותר מדי קשים”.
איציק עזוז הניף גביע. "הזיכרון הזה נותן לנו עוד יותר דרייב"
הליגה והגביע
"התרגלנו להיות קבוצה טובה בשנתיים האחרונות. למרות שני משחקים לא טובים,אולי רעים, ואולי הכי רעים שלנו העונה; אנחנו עדיין נקודה מהפלייאוף העליון. צריך לדאוג לא להסתבך, כי חודש אחד לא טוב בליגה הזו ואתה מסתבך בתחתית.
"אמרתי לשחקנים שגביע זה חמישה משחקים שאתה יכול להתעלות בהם ובסוף גם לזכות. כמו שקרה לנו בעונה שעברה".
המשחק מול חדרה
"מצפה לנו משוכה קשה. חדרה מגיעה אחרי ניצחון ואנחנו אחרי שני הפסדים. חייבים לזכור שהגביע הוא משהו אחר. ככה זה תמיד היה, וככה אנחנו נגיע למשחק".
לצאת מהתקופה הרעה
"אנחנו צריכים לצאת משני ההפסדים בליגה ולבוא לעשות ניצחון. זה נכון שיום-יומיים סחבנו איתנו את ההפסדים, אבל התפקיד שלנו הוא להסתכל קדימה ולנטרל הכל. אנחנו צריכים להמשיך, להתקדם ולתקן. גם לפני חודש היתה לנו תקופה לא טובה ויצאנו ממנה. כך צריך לעשות גם עכשיו.
"בקבוצת כדורגל אי אפשר שהכל יהיה טוב. במיוחד בקבוצות ברמת האיכות שלנו, אי אפשר תמיד להיות בתקופה טובה, יש גם זמנים כאלה. זה בסך שני משחקים. בגלל שהתרגלנו תמיד לטוב, אז שקצת לא הולך זה נראה רע מאוד. בשנתיים האחרונות הצלחנו לעשות דברים יפים".
הזכייה הקודמת
"הזיכרון הזה נותן לנו עוד יותר דרייב, עוד יותר כוח. כיף להיזכר כמה שמחה היתה פה. בעונה שעברה היינו כפסע מלעוף מהגביע. אני זוכר את השעון, דקה 66 בטדי, עדיין 0:1 לבית"ר נורדיה ואנחנו לא מגיעים למצבים, זה נראה שלא ניתן גול גם עוד 100 שנה ופתאום הכל השתנה לנו עד הזכייה בגביע. לא צריך יכולת, התוצאה צריכה להיות טובה, צריך לעבור שלב".